Accordeon by Marc Sadler

1.088,00 1.110,00 

 • Slamp Accordeon riippuvalaisin
 • Design by Marc Sadler
 • LED: 51W – 100~240V – 5.700 Lumen
 • Lämmin valkoinen 3000 Kelvin
 • Himmennettävä: PWM / 0-10 /
 • Made of: Lentiflex® / Goldflex® or Steelflex®
 • Väri valkoinen / hopea / kulta
 • Paino 4 kg
 • Halkaisija 57 cm
 • Korkeus 20 cm
 • Maksimi johdon pituus 140 cm

Slamp Accordeon Collection

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , , , Avainsanat tuotteelle , , , ,

Kuvaus

Slamp Accordeon riippuvalaisin
Accordéon
by Marc Sadler

Suunnittele Slamp valaisimet kotiisi tästä linkistä

Marc Sadler tutkii Slampin teknopolymeerien äärettömiä mahdollisuuksia Accordèonin kanssa,
ja luo mielikuvan tekstiiliplisséstä tai harmonikan palkeista. Mallisto on varma
merkkinä uudesta nykyaikaisesta kerronnasta, jossa muotoilu, muoti, käsityöläistekniikka
ja teknologia jatkuvassa vuorovaikutuksessa. LED-kruunu, 2.700 tai 3.000 kelvinin värit.
valinnan mukaan, saavuttaa jopa 5.700 lumenia, ja sitä voidaan himmentää.

Accordéon Suspension by Marc Sadler

Marc Sadler on Itävallassa syntynyt Ranskan kansalainen ja asuu nykyisin Milanossa.

Hän oli yksi ensimmäisistä Pariisin ENSAD:n ”esthétique industrielle” -ohjelmasta valmistuneista, ja hänen opinnäytetyönsä käsitteli muovia. Hän oli edelläkävijä eri materiaaleihin liittyvissä kokeiluissa ja tekniikoiden välisissä kontaminaatioissa, joista on tullut hänen työnsä tunnusomaisia piirteitä. Hän on maailmalla asunut ja työskennellyt Euroopassa, Pohjois-Amerikassa ja Aasiassa, ja hän on eklektinen suunnittelija. Nykyään hän toimii konsulttina erilaisille yrityksille, kuten valaistus-, sisustus-, suurten ja pienten kodinkoneiden, urheilun ja muiden teknisten alojen yrityksille.

Seitsemänkymmentäluvun alussa hän kehitti ensimmäisen täysin kierrätettävän lämpömuovista valmistetun hiihtosäärystimen, jonka italialainen yritys Caber (jonka omistaa Caberlotto-suku, joka myöhemmin perustaa Loton) myöhemmin kaupallistaa. Hän saa nopeasti vastuun koko mallistosta ja aloittaa pitkän ja hedelmällisen yhteistyön, joka johti symmetrisellä kuorella varustetun hiihtokengän patentointiin, joka oli monta vuotta maailman myydyin hiihtokenkä.

Tästä sai alkunsa hänen erikoistumisensa urheilusuunnittelijana, mikä johti läheiseen yhteistyöhön Yhdysvaltojen, Aasian ja Euroopan tärkeimpien monikansallisten urheiluyritysten kanssa sekä urheilukenkien että muiden urheilulajien alalla: hiihto, tennismailat, golfmailat jne. Työskentely tällä alalla, joka on usein ollut uusien materiaalien ja tekniikoiden tutkimuksen edelläkävijä, antoi hänelle kokemusta, jonka avulla hän voi tuoda innovaatiota perinteisemmille aloille, joilla suunnittelun käsite on asetettu puhtaaksi esteettiseksi muodoksi.

Hänen työnsä on palkittu 4 kertaa Compasso d’Oro ADI -palkinnolla sekä 2 kunniamaininnalla ja 2 valinnalla, ja hänen työnsä on voittanut vuosien varrella monia kansainvälisiä muotoilupalkintoja. Hänen Daineselle suunnittelemansa moottoripyöräilijän selkäsuoja on nyt New Yorkin MOMA:n pysyvässä muotoilukokoelmassa.

Vaikka Marc Sadlerilla on maine teknisenä suunnittelijana, hänellä on vahva suhde maalaamiseen ja piirtämiseen, ja hän pitää sitä niin tunteisiin vetoavana, että se on hänen todellinen intohimonsa.

 

Lisätiedot

Väri

Valkoinen, Kulta, Hopea