Toimitusehdot

Toimitusehdot

Casalight Lanterna Oy 3144714-7   (jäljempänä verkkokauppa) myy tuotteita yksityishenkilöille ja yrityksille Suomeen. Pidätämme oikeuden toimitusehtojen ja hintojen muutoksiin. Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron.

Verkkokaupan yhteystiedot

Sähköposti: info@casalight.fi
Puhelin: 0400 998447   arkisin 11.00-18.00
Postiosoite: Casalight Lanterna
Varikkotie 2
00880 Helsinki Finland

Toimitustavat

• Nouto Postista
Voit noutaa tilaamasi tuotteet Postin palvelupisteestä. Saat ilmoituksen paketin saapumisesta tekstiviestillä. Voit seurata paketin kulkua Postin lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiisi, kun olemme lähettäneet tilauksesi. Noutaessasi lähetystä ota mukaan henkilöllisyystodistus ja Postin lähetystunnus.

• Nouto Matkahuolto
Voit noutaa tilaamasi tuotteet Matkahuollo palvelupisteestä

• Nouto Myymälä
Myymälästä tuotteet voi sopia noudettavaksi ilman toimituskuluja Casalight Lanternan myymälä Varikkotie 2  00880 Helsinki
Avoinna Arkisin 11.00-18.00 . Maksuvälineenä käyvät  pankki-, Visa Electron, Visa ja Mastercard kortit.

• Posti kotiinkuljetus
Tilaus toimitetaan vastaanottajalle perille asti etukäteen sovittuna aikana ajankohtana arkisin klo 9-21

• Toimituksista ulkomaille sovittava erikseen sähköpostilla info@casalight.fi

Toimitus

4.1. Mikäli tuote on varastossamme, on arvioitu toimitusaika kahdesta viiteen (2-5) työpäivää.
4.2 Tilaustuoteet joissa pidempi toimitusaika 5-30 pv, ilmoitamme erikseen pidemmän toimitusajan
4.3. Mikäli tuote halutaan ehdottomasti tiettyyn päivään mennessä, on siitä mainittava erikseen, esim. tilauksen teon yhteydessä. Casalight toimii toimituksen suhteen kuluttajien tarpeiden mukaisesti, mikäli se on kohtuudella mahdollista.
4.4. Mikäli kuluttaja ostaa tuotteita, joille Casalight on ilmoittanut eri toimitusajat, toimitetaan tilaus pisimmän ilmoitetun toimitusajan mukaisesti.
4.5. Casalight toimittaa tuotteita Suomeen sovittaessa.

Palautukset

Kuluttajalla on oikeus palauttaa käyttämättömät tuotteet neljäntoista (14) päivän kuluessa tuotteen / tuotteiden vastaanottamisesta, vastaanottamispäivä poislukien. Palautettavan tuotteen ja tuotepakkauksen tulee olla ehjä, ja samassa kunnossa kuin sitä vastaanotettaessa.
Kuluttajan toivotaan tekevän palautusilmoitus sähköpostitse osoitteeseen info@casalight.fi tai puhelimella p. 0400-998447 ennen tuotteen palauttamista. Kuluttaja voi palauttaa tuotteen Casalightin opastamalla tavalla. Palautus lähetetään tai toimitetaan osoitteeseen Casalight Lanterna Varikkotie 2 00880 Helsinki Finland.

Tavaran palauttaminen ja kustannukset

Jos kuluttaja peruuttaa sopimuksen, hänen on palautettava tavara viivytyksettä ja viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä(KSL 6:17)

Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää esimerkiksi palautuskuitilla, että tavara on palautettu määräajassa.

Kuluttajan vastuulla on maksaa palauttamisesta aiheutuvat välittömät kustannukset. (HE 157/2013)

Rekisteröityminen

1.1. Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä. Ensimmäisen tilauksen yhteydessä kuluttajan tulee:
a) rekisteröityä kuluttajana Casalight Lanternan asiakasrekisteriin ilmoittamalla nimensä sekä muut pakolliset tiedot.
b) Antaa suostumuksensa, että Casalight rekisteröi henkilötiedot asiakasrekisteriinsä. Casalightin asiakastiedot ovat luottamuksellisia.
1.2. Kuluttajan tulee noudattaa tarkkaavaisuutta ja huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.
1.3. Myymme tuotteita täysi-ikäisille henkilöille ja yrityksille Suomeen

Rekisteriseloste

Rekisterinpitäjä
Casalight Lanterna Oy Varikkotie 2 00880 Helsinki y-tunnus 3144714-7
Yhteyshenkilö rekisteriä koskevissa asioissa
Harri Räisänen p.0400-998447 info@casalight.fi
Rekisterin nimi
Casalight.fi verkkokaupan rekisteriseloste
Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus
Rekisterin käyttötarkoitus on Casalight Lanterna Oy:n asiakasrekisterin ylläpitäminen sekä tilauksien hallinta ja käsittely.
Tietoja voidaan käyttää toiminnan kehittämiseen sekä tilastollisiin tarkoituksiin.
Rekisterin tietosisältö
Rekisteri sisältää seuraavat tiedot:

  • Nimi
  • Osoite
  • Puhelinnumero
  • Sähköposti
  • Tilausten tiedot
  • Tilausten seurantakoodit

Säännönmukaiset tietolähteet
Verkkokauppa ja siihen liittyvät järjestelmät sekä lisäksi verkkokaupan markkinointiin liittyvät kampanjat.
Tietojen säännönmukaiset luovutukset

Tietoja ei luovuteta kolmansille osapuolille lukuunottamatta verkkokaupan tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi).

Tietoja voidaan luovuttaa nähtäväksi rekisterissä oleville henkilöille tarkistusta varten. Tiedot voidaan poistaa järjestelmästä pyydettäessä.
Rekisterin suojauksen periaatteet
Rekisteriä ei luovuteta sivullisille lukuunottamatta tekniseen hallinnointiin liittyviä toimia (esim. palvelimen tai verkkokauppa-alustan hallinnointi). Rekisteri on suojattu salasanalla.

Tilauksen sitovuus

2.1. Yhteydenpito osapuolten välillä tapahtuu joko sähköpostitse tai puhelimitse (puhelin 0400-998447).
2.2. Sitova kauppasopimus tulee voimaan, kun Casalight on lähettänyt sähköpostitse tilausvahvistuksen.
2.3. Kuluttajalla on oikeus sähköpostitse tai puhelimitse ennen tilauksen toimitusta peruuttaa koko tilaus tai osia tilauksesta. Toimitus on tapahtunut, kun kuluttajalle on toimitettu osa tilauksesta tai ilmoitus, että tilaus on noudettavissa.
2.4. Kuluttajan tilauksen tekemisen jälkeen ei Casalightilla ole oikeutta muuttaa sopimusehtoja.

Hinnat

3.1. Voimassaoleva hinta on Euroissa (EUR) ja sisältää arvonlisäveroa 24%. Casalight pidättää oikeuden hinnanmuutoksiin.
3.2. Tilaukseen lisätään toimituskulut.

Maksuehdot

4.1. Maksu tapahtuu seuraavia maksutapoja käyttäen:
a) Paytrail -palvelussa. Valittavinasi voi olla lasku, erämaksu, korttimaksu ja suoramaksu pankin kautta. Paytrail välittää maksut verkkokauppiaalle. Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

b) Maksu myymälään debit /credit kortit Casalight Lanterna Varikkotie 2 00880 Helsinki.

c) Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail-maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle. Mikäli tiliotteellasi tai luottokorttilaskullasi näkyy Paytrail Oyj, olemme välittäneet maksusi.

Verkkokauppa toimii tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä tuotteiden toimittajana asiakkaalle. Verkkokauppa huolehtii kauppaan liittyvistä lakisääteisistä sekä itse määrittelemistään muista velvoitteista. Mikäli haluat reklamoida tai palauttaa tuotteen, sinun kannattaa olla yhteydessä suoraan verkkokauppaan, josta tuote on tilattu.

Maksupalvelutarjoaja

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Reklamaatiotapauksissa pyydämme ottamaan ensisijaisesti yhteyttä tuotteen toimittajaan.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

www.paytrail.com

Pankkimaksut

Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien maksupainikkeet. Voit maksaa Aktian, Danske Bankin, Handelsbankenin, Nordean, Oma Säästöpankin, Osuuspankin, POP-pankin, Säästöpankin, S-pankin ja Ålandsbankenin maksupainikkeilla. Tiliotteellasi maksunsaajana näkyy Paytrail Oyj, me välitämme maksusi verkkokauppiaalle. Verkkokaupasta sinut ohjataan suoraan omaan pankkiisi suorittamaan maksu turvallisesti.

Paytrail Oyj tarjoaa myös mahdollisuuden maksaa tilisiirtolomakkeella.

Luottokorttimaksut

Voit maksaa verkkokaupassa Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard-, Debit MasterCard – ja American Express -korteilla. Verkkokaupassa ovat käytössä kansainväliset Verified by Visa -, MasterCard SecureCode – ja American Express SafeKey -todentamispalvelut.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää asiakkaan maksaman maksukorttimaksun suoraan kauppiaalle. Korttimaksaminen tapahtuu turvallisesti suojatulla maksulomakkeella eikä maksukortin tietoja tallenneta verkkokaupan järjestelmiin.

Mobiilimaksutavat

Mobiilimaksutavat Pivo, MobilePay, Masterpass ja Siirto ovat sovelluksessa toimivia palveluita, joilla voi maksaa verkko-ostoksia tilisiirtona tililtään tai korttimaksuna kortiltaan hyväksymällä maksun kyseisessä sovelluksessa. Pivolla onnistuvat lisäksi Siirto-maksut, jolloin maksun voi hyväksyä missä tahansa Siirtoa tukevassa sovelluksessa.

Pivo: Käyttöehdot ovat tarjolla Pivon sivuilla: pivo.fi/kayttoehdot/pivon-kayttoehdot

MobilePay: Maksuehdot ovat tarjolla MobilePayn sivuilla: mobilepay.fi/asiakastuki/ehdot

Masterpass: Maksuehdot ovat tarjolla Masterpassin sivuilla: masterpass.com/assets/pdf/masterpassoperatingrules.pdf

Reklamaatio

5.1. Mikäli kuluttajalle on toimitettu väärä tuote, tuote on vaurioitunut tms., tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta kohtuullisessa ajassa Casalightille, joko sähköpostitse osoitteeseen info@Casalight.fi tai postitse osoitteeseen Casalight Lanterna Oy Varikkotie 2 00880 Helsinki. Palauttaminen tapahtuu reklamaation tekemisen jälkeen.
6.0 Ylivoimainen este (Force majeure)
6.1. Casalight ei vastaa siitä, että tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy Casalightin vaikutusmahdollisuuksien ulkopuolella olevasta seikasta, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta Casalight toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.
7.0. Riitojen ratkaisu
7.1. Tästä etäkauppasopimuksesta aiheutuviin riitoihin ja erimielisyyksiin sovelletaan Suomen lakia.

Tuotteiden asentaminen

Huomioithan, että sähköasennusta vaativan asennuksen saa tehdä ainoastaan sähköalan ammattilainen. Kuluttaja voi kuitenkin itse tehdä pienempiä asennustöitä (esim. Sisustusvalaisimen liittäminen valaisinliittimellä eli ”sokeripalalla” tai valaisinpistorasiaan). Tarkemmat tiedot löydät sivuilta www.tukes.fi. Kuluttaja on itse velvollinen tarkistamaan tilattujen tuotteiden sopivuuden. Casalight.fi ei vastaa myymiensä tuotteiden kuluttajalle mahdollisesti aiheuttamista henkilö- tai omaisuusvahingoista. Suosittelemme, että epäselvissä tapauksissa tarkistat tuotteen tiedot valmistajan www-sivuilta tai otat meihin yhteyttä.